CLUB du SOLEIL de la PORTE OCÉANE
 
CLUB
 
 
 
De "Club du Soleil de la Porte Océane” zal verheugd zijn u te ontvangen op zijn terrein "Bois des 40 Acres" , gelegen op het "plateau des Hogues", Het ligt boven de rotswanden die uit de zee oprijzen. De zee kan men in de verte op +/- 1 km zien liggen.
 
 
 

Het terrein zelf is een paradijs voor vogels en een toevluchtsoord voor wilde konijnen. Meerdere bomenrijen van verschillende boomsoorten en hoog struikgewas vormen een natuurlijk bescherming tegen inkijken en natuurlijk ook tegen de wind, die hoofdzakelijk uit het noordwesten waait. De speeltuin voor kinderen heeft een klimrek. Er kan volleybal en petanque gespeeld worden, gezonde sportmogelijkheden.

De uitrusting van het terrein is toereikend maar niet luxueus. Daardoor kunnen de leden en de bezoekers het hele jaar door naar het terrein komen, en er genieten van het verwarmde clubhuis met leeshoek, televisie, slaapzaal, ingerichte keuken en jeugdzaal. En natuurlijk is er de sauna.

De plaatsen voor tenten en caravans en de mobilhomes, sommige in de zon, andere min of meer verscholen in de begroeiing, laten de naturisten toe er een aangename vakantie door te brengen.

Het terrein is gelegen op minder dan 10 km van ETRETAT met zijn rotswanden, FECAMP en zijn “Bénédictine”, en slechts op 15 km van de petroleumhaven van ANTIFER. U kan ook kennismaken met een kunstwerk van de industriële beschaving : de haven van LE HAVRE, bekend omwille van zijn prestigieuze pakketboten, ligt slechts op 30 km. U kan er ook de “nieuwe stad” bezoeken, die zoals zijn symbool, de salamander, uit zijn asse verrezen is.

U kan de Seine volgen via de “Pont de Normandie” , een gedurfd architecturaal staaltje, tot aan de brug van Tancarville. U ontdekt zo de Seinemonding tot aan Honfleur, een toeristisch stadje met internationale reputatie. Van daar uit ziet u in het zuiden Normandie liggen, met zijn groene uitstraling en veelvoud van kleine beken en riviertjes.

Maar, laten we niet alles verklappen. Kom het zelf ontdekken !! Wij zijn er zeker van dat het u goed zal bevallen.

Tot binnenkort, bij ons!!!